Saturday, December 31, 2011

TAWARAN ISTIMEWA 2012 (5 HARI SAHAJA)

OFFER NI DAH TAMAT.. 
assalamualaikum dan salam sejahtera

DENGAN PEMBELIAN  2 SET HIOXY LITCHIN 
PAKEJ:  30 HARI (3 KOTAK ENZIM & 2 KOTAK FIBER)
BERNILAI  RM725
HANYA DENGAN PEMBELIAN PAKEJ 20 HARI 
( 2 ENZIM & 1 FIBER) RM435
+

Poslaju Service
(RM10- Peninsular Malaysia)
(RM20- Sabah & Sarawak)



PERCUMA !!!!

Natural Bamboo Charcoal Slimming Full Body Magic Shapers bernilai RM 60 

TAWARAN TAMAT 


PADA 5/1/2012 


TUNGGU  APA LAGI ... BERTINDAK SEKARANG...
HANYA SMS KE 016 2333241 CODE TEMPAHAN "L&NBS"
BUAT PEMBAYARAN DI 
MBB - 1 6422 1364 169
CIMB -  1 3020 0550 9452 6
SAIFAH AZIAH BINTI HASSAN


DAN SMS KE 016 2333241
NAMA, ALAMAT, NO TEL ANDA


NO TRAKING AKAN DIMAKLUMKAN SEBAIK PENGHANTARAN DILAKUKAN..


TERIMA KASIH

P/S : TAWARAN INI HANYA PEMBELIAN MELALUI BLOG DAN FB SAHAJA... MAKLUMAT LANJUT BOLEH CALL 013 3718268 (SAIFAH)

Natural Bamboo Charcoal Slimming Full Body Magic Shapers S/M, L/XL

Bamboo dalam bentuk 'textile' mempunyai daya penyerap peluh yang hebat dua kali ganda lebih baik dari kain kapas (cotton). 


Kemampuan penyerapan luar biasa daun pemakainya dari kain kering, segar dan lebih selesa.


Bamboo dalam bentuk 'textile' mempunyai daya penyerap peluh yang hebat dua kali ganda lebih baik dari kain kapas (cotton). 


Kemampuan penyerapan luar biasa daun pemakainya dari kain kering, segar dan lebih selesa.







Antara kebaikan sut ini adalah: 
- Mengecilkan perut dan melangsingkan pinggang 
- membakar lemak yang berlebihan 
- menaikkan dan mengencangkan payudara dan punggung. 
- melancarkan peredaran darah dan metabolisme 
- mengurangi sakit punggung dan tulang belakang 
- mengurang sakit saat menstruasi. 
- menghilangkan bau badan
-membentuk lekuk tubuh yang indah

* Mengandungi FAR INFRA RAY (sinar infra merah) 

1HELAI =RM60 (PENINSULAR) /RM65 (SABAH SARAWAK)
2HELAI =RM110 (PENINSULAR) /RM120 (SABAH SARAWAK)

SAIZ :

** (S-M)
Hip: 84-94cm
waist: 62-72cm
Weight: 45-60kg

** (L,XL)
Hip: 98-105cm
waist: 76-81cm
Weight: 65-80kg


CARA PEMAKAIAN :

* MULAKAN DARIPADA BAWAH SARUNG KE BADAN.
* PAKAI SELAMA 8 JAM SETIAP HARI UTK MENDAPATKAN KESAN YG CEPAT.
* NO RETURN






Poslaju Service
FREE




How to Order ?

1. TEXT me 013-3718268
2. Make payment to :

   CIMB
   MAYBANK


SAIFAH AZIAH BINTI HASSAN
EMAIL : shamzye03@yahoo.com


hubungi kami sekarang !!!!

Sunday, November 20, 2011

PENGALAMAN MENGGUNAKAN HIOXY

HIOXY kini telah terbukti keberkesanannya. Beberapa testimoni kami telah berjaya membuktikan bahawa hioxy mampu menyembuh dan mengubati penyakit yang dihidapi oleh mereka. Tubuh badan mereka juga lebih bertenaga dari selalu dan dapat menjalankan aktiviti harian dengan lebih teratur. 

Kongsilah pengalaman mereka ini...







HUBUNGI KAMI SEKARANG!!!!
013 3718268 /016 2333241

Saturday, November 19, 2011

SUDAHKAH ANDA MEMBUAT PEMERIKSAAN TAHAP KESIHATAN????

JIKA BELUM..... BUATLAH TEMUJANJI DENGAN KAMI...

HANYA DENGAN MENGGUNAKAN MESIN HEALTH ANALYZER ...



TESTIMONI  HiOXY DALAM KERATAN AKHBAR KOSMO... 

video


hubungi kami sekarang juga ....

013 3718268 /0162333241

Saturday, October 29, 2011

KURSUS BERSAMA DR. AZIZAN OTHMAN -AMP .... /TIP KURUS..

fuh... pengalaman yang paling best ... bukan sahaja ilmu tapi macam tak caya aku boleh melompat... dulu masa badan bulat langsung tak melompat.. alasan gemuk.. sakit kaki.. dah kurus.. tak lompat juga... maknanya dah lama aku tak exercise... mesej nak saya sampaikan ...anda gemuk ke... anda kurus ke .. aktifkan fizikal anda... sebenarnya itu bukan alasan.. dr azizan tu hah .. 123kg.. selamba je melompat.. tak tercabar ke.. hah.. jagan nak bagi alasan sebab anda sedang mengaktifkan aura negatif.. 

Tip kurus dengan debella;

Nisbah air yang di minum melebihi berat badan anda; maksudnya setiap 25kg berat anda memerlukan sekurang kurangnya 1 liter air.. maknanya.. sekiranya berat anda 50 kg anda perlu minum sekurang -kurangnya  2 liter air kosong....kalau 90kg : 3.6 liter .. 

INGAT : itu hanya itu mengekalkan berat badan sedia ada.. maka sekiranya anda ingin menurunkan berat anda dengan cepat anda perlu minum lebih dari keperluan tersebut. itulah sebabkita kita menggalakkan semua pelanggan meminum air sekurang2nya 5liter sehari...


Kepakaran saya adalah dalam bidang kecantikan dan kesihatan. saya menyelesaikan masalah penyakit akibat dari masalah obesiti.. tubuh makin sihat badan makin langsing. amacam nak. call/sms segera...

 

Tuesday, October 11, 2011

HiOXY .. TERBUKTI BERKESAN

LAGI TESTIMONI HIOXY...

 "Selepas 5 hari menggunakan HIOXY, gatal-gatal di badan Amirah Farzanah(gambar kanan sekali) dah mula berkurangan. Dia dah kurang menggaru seperti selalu.Kuping-kuping di tapak tangan dan tapak kaki juga mulai menipis."- Pn.Sawariah Jamaludin.




DAN RAMAI LAGI.....

JANGAN PERCAYA TAPI CUBA LA DULU
KERANA ANDA PASTI TERUJA DENGAN KEISTIMEWAAN HiOXY... SEMUANYA DENGAN IZINNYA...


PAKEJ HARGA HIOXY  ... 
1 SET (3 BOTOL) =  RM 290

SET TRADER  = RM1764 (21 BOTOL HiOXY + KEAHLIAN + YURAN KURSUS) PEMBELIAN SETERUSNYA 1 SET = RM232




PEMBELIAN SECARA ON-LINE /POS .. KOS PENGHANTARAN ADALAH PERCUMA.. CALL/SMS SEKARANG!!!!
SAIFAH 013-3718268/0162333241

Saturday, October 1, 2011

LITCHIN HIOXY .. PENAWAR PELBAGAI PENYAKIT

TESTIMONI PENYAKIT EKZEMA 



 20 JENIS CAMPURAN BUAH-BUAHAN YANG BERKHASIAT
  • ACAI BERRY :: Mempunyai kandungan gula yang rendah dan kadar antioxidan yang tinggi.
  • ANGGUR :: Anggur bukan saja membekalkan kandungan vitamin C yang tinggi, bahkan boleh membaiki tahap antioksida dalam tubuh manusia.
  • ACEROLA :: Kaya dengan antioxidan dan kandungan vitamin yang tinggi
  • BILBERRY :: Terdiri daripada komponen biologi yang aktif termasuk anthocyanosides
  • LAICI :: Ia kaya dengan vitamin C dan potassium. Ia mempunyai kandungan rendah kolestrol, sodium dan lemak.
  • PASSION FRUIT :: Kaya dengan mineral, fiber, kalsium, magnesium, fosforus, sodium dan sulfur.
  • PISANG :: Mengandungi tiga jenis gula sukrosa, fruktosa dan glukosa yang dikombinasikan dgn FIBER di mana ia memberikan tambahan sokongan tenaga.
  • APRIKOT :: Ia bagus untuk amenia kerana ia mengandungi zat besi yang tinggi.
  • PRUNE :: Mengandungi ferulid acid yang boleh mengelakkan kanser. dan mempunyai kadar ORAC yang tinggi.
  • KIWI :: Ia kaya dengan nutrien yang membantu mencegah penyakit, memberi tenaga selain merupakan pilihan diet harian yang mudah.
  • GOJI BERRY :: Ia kaya dengan 18 asid amino dan 21 jenis garam mineral.
  • MANGGIS :: Kandungan anti-oksida yang ada padanya adalah tinggi berbanding buah-buah yang lain.
  • BLUEBERRY :: Sebagai anti-pengoksida, membantu merawat kanser, membaiki fungsi mata dan banyak lagi.
  • GRAPE SEED + PINE BARK :: Kaya dengan OPC, yang dapat mengelakkan penyakit kanser dan kedutan pada kulit
  • HAWTHORN BERRY :: Kaya dengan vitamin C dan karotin. Mengelakkan penyakit arteriosclerosis dan cardiovascular.
  • ROSELLE :: Kaya dengan vitamin C & A. Ia boleh mengurangkan tekanan darah dan menghasilkan kulit yang cantik.
  • TOMATO :: Mengelakkan tumor, melambatkan proses penuaan, mengelakkan kanser.
  • POMEGRANATE :: Mengandungi asid amino dan Vitamin B kompleks. Mengawal kandungan gula, darah dan kolesterol.
  • GREEN TEA :: Mempunyai kandungan antioksidan yang kuat, mengurangkan lemak, mengelakkan kanser dan memutihkan kulit.
  • CRANBERRY :: Ia mengandungi vitamin antioksidan (vitamin A dalam bentuk beta-karoten, vitamin C)

Thursday, August 11, 2011

BELI LITCHIN DAPAT VIOS... TANYA SAYA BAGAIMANA???





CABUTAN SEBUAH KERETA VIOS UNTUK PEMBELIAN SATU SET TRADER LITCHIN ATAU HIOXY 
CABUTAN HADIAH WANG TUNAI SEHINGGA RM 40K UNTUK PEMBELIAN 1 SET LITCHIN / 1 SET HIOXY 
BERMULA 13 OGOS 2011. 
 CABUTAN AKAN DIBUAT PADA 
RECOGNATION DAY DEBELLA 
YANG AKAN BERLANGSUNG PADA 3 DISEMBER 2011. 
TIKET MASUK BERNILAI RM70 SAHAJA... 
HUBUNGI 013 3718268 (SAIFAH)
 UNTUK MAKLUMAT LANJUT

PASTIKAN ANDA MEMBELI LITCHIN DEBELLA YANG MEMPUNYAI HOLOGRAM DAN BARCOD  BAGI MENGELAKKAN TERBELI PRODUK TIRUAN...


Friday, July 22, 2011

HIOXY ... TERBARU DARI DEBELLA

Bella-Z Mutiara Marketing (M) Sdn Bhd kini telah memperkenalkan satu lagi produk baru dipasaran iaitu HIOXY. Ia adalah minuman bertenaga tinggi untuk merawat dan memulihkan fungsi tubuh akibat pengambilan ubat yang terlalu lama dan membaiki tisu-tisu yang rosak. Ia juga antioksidan dan kaya dengan mineral serta vitamin kerana ia terdiri daripada campuran 20 jenis buah-buahan. Kesannya dapat dirasa seminit pengambilannya dan peningkatan tenaga mulai dirasakan. Kandungan buah-buahan ini dikisar dengan energy water. Dalam masa 3 hari sahaja, pengguna dapat merasai kesan kehebatannya yang paling maksima.



Anda ada masalah? Masih belum jumpa penawarnya? Cubalah Hioxy, ia dapat merawat buasir berdarah, strok, kanser, arthiritis, diabetik, insomnia, gastrik, kolesterol tinggi, jantung , gout, sakit sendi, buah pinggang, lelah, tumor, migrain, parkinson, ulser, prostat, senggugut, mati pucuk, lemah shahwat, kemurungan .

Ramai yang sakit dan ramai yang mengeluh, tidak jumpa dengan penawar penyakit yang dihidapi bertahun-tahun. Mungkin inilah penawarnya, kerana tiap penyakit pasti ada ubatnya. Anda perlu berusaha mencari penawarnya.





20 JENIS CAMPURAN BUAH-BUAHAN YANG BERKHASIAT

ACAI BERRY :: Mempunyai kandungan gula yang rendah dan kadar antioxidan yang tinggi.
ANGGUR :: Anggur bukan saja membekalkan kandungan vitamin C yang tinggi, bahkan boleh membaiki tahap antioksida dalam tubuh manusia.
ACEROLA :: Kaya dengan antioxidan dan kandungan vitamin yang tinggi
BILBERRY :: Terdiri daripada komponen biologi yang aktif termasuk anthocyanosides
LAICI :: Ia kaya dengan vitamin C dan potassium. Ia mempunyai kandungan rendah kolestrol, sodium dan lemak.
PASSION FRUIT :: Kaya dengan mineral, fiber, kalsium, magnesium, fosforus, sodium dan sulfur.
PISANG :: Mengandungi tiga jenis gula sukrosa, fruktosa dan glukosa yang dikombinasikan dgn FIBER di mana ia memberikan tambahan sokongan tenaga.
APRIKOT :: Ia bagus untuk amenia kerana ia mengandungi zat besi yang tinggi.
PRUNE :: Mengandungi ferulid acid yang boleh mengelakkan kanser. dan mempunyai kadar ORAC yang tinggi.
KIWI :: Ia kaya dengan nutrien yang membantu mencegah penyakit, memberi tenaga selain merupakan pilihan diet harian yang mudah.
GOJI BERRY :: Ia kaya dengan 18 asid amino dan 21 jenis garam mineral.
MANGGIS :: Kandungan anti-oksida yang ada padanya adalah tinggi berbanding buah-buah yang lain.
BLUEBERRY :: Sebagai anti-pengoksida, membantu merawat kanser, membaiki fungsi mata dan banyak lagi.
GRAPE SEED + PINE BARK :: Kaya dengan OPC, yang dapat mengelakkan penyakit kanser dan kedutan pada kulit
HAWTHORN BERRY :: Kaya dengan vitamin C dan karotin. Mengelakkan penyakit arteriosclerosis dan cardiovascular.
ROSELLE :: Kaya dengan vitamin C & A. Ia boleh mengurangkan tekanan darah dan menghasilkan kulit yang cantik.
TOMATO :: Mengelakkan tumor, melambatkan proses penuaan, mengelakkan kanser.
POMEGRANATE :: Mengandungi asid amino dan Vitamin B kompleks. Mengawal kandungan gula, darah dan kolesterol.
GREEN TEA :: Mempunyai kandungan antioksidan yang kuat, mengurangkan lemak, mengelakkan kanser dan memutihkan kulit.
CRANBERRY :: Ia mengandungi vitamin antioksidan (vitamin A dalam bentuk beta-karoten, vitamin C)

CARA PENGGUNAANNYA

:: Bagi yang ada penyakit kronik - 60ml , :: Bagi yang minum untuk kecergasan - 30ml


CALL STOKIS SAIFAH : 0133718268/ 0162333241
FACEBOOK: KAK LANG SAIFAH

Friday, July 15, 2011

LITCHIN HI OXY


Campuran air bertenaga dengan 20 jenis buah-buahan. Diperkaya dengan antioksidan, mineral dan nutrien...
campuran 20 buah2an terpilih dan terbaik acai berry, , acerola,bilberry lychee,grape,passion,banana,ap​ricot,prune,kiwi,manggis,blube​rry,crannberry grapeseed,pune bark,rosel, tomato,pomegranate,green tea..menjadikan formulanya terbaik dengan energynya melebihi 45%

hioxy produk minuman kesihatan bertenaga tinggi untuk merawat dan memulihkan fungsi tubuh akibat pengambilan ubat yang terlalu lama dan membaiki tisu2 yang rosak..ia anti oksidan dan kaya dengan mineral dan vitamin kerAna kandungan 20 jenis buah2an..kesannya dapat dirasa seminit pengambilannya dan peningkatan energy mulai dirasakan


RM 290 - 1 KOTAK (3 BOTOL)

SEBARANG PERTANYAAN CALL 013 3718268 (SAIFAH)

"Kadang2 isteri lupa...kebahagiaan suami isteri itu apabila isteri menjaga bilik tidurnya dan melayan suami..tapi keletihan dan kurang nafsu membuatkan suami selalu tidur pandang siling hingga kepagi...jgan lupa hilangkan letih dan lemah dan tingkatkan nafsu anda dengan hioxy..suami juga jika sudah tahu kekurangan diri jgan biarkan..hioxy merealisasikannya.." hioxy litchin


"saya selsema batuk, gatal tekak tak berenti2 dah 3 hari..50ml semalam saya ambik harini terus hilang...wah puan cepatlah kuarkan..gilerr betul ni..." litchin

"saya makan pain killer..semalam saya ambil 60 ml semalam,  hari ni tak payah ambik pain killer tak sakit dh kaki yang bengkak ni...wah banyak dah tertimoni yang kecik2 hasil dari trader2 yang try semalam..kita tunggu testimoni dari pesakit2 kronik kat hospital.." .litchin



KESAN TENAGA SETELAH MENGGUNAKAN PRODUK..


"Jumlah antioksidan di dalam tubuh anda menent
ukan berapa lama anda akan hidup" - Dr Richard Cutler.
"Saintis percaya bahawa radikal bebas adalah penyebab utama penyakit. Radikal bebas juga merupakan punca utama dalam proses penuaan" - PhD, Lester Packer.
"Kita tidak dapat mengawal radikal bebas, tetapi kita boleh melindungi diri kita dengan mengambil lebih banyak ANTIOKSIDAN" - Dr Norman.



Thursday, May 26, 2011

KURUS SIHAT & LANGSING DENGAN LITCHIN

NAK KURUS? NAK JANA PENDAPATAN?

MASIH TERCARI2??? PENCARIAN ANDA SEHARUSNYA  
BERHENTI DISINI....
HUBUNGI 013 3718268/017 3893809
STOKIS/KONSULTAN  ANDA..






Wednesday, March 16, 2011

CABARAN KURUS & LANGSING IBU DAN ANAK

'Serlahkan penampilan yang anda idamkan dengan LITCHIN!!! Sihat, langsing mudah dan tidak membebankan...

Monday, March 7, 2011

testimoni... testimoni ....testimoni... LITCHIN ..KURUS.. SIHAT .. & SELAMAT





MASIH TERCARI2??? PENCARIAN ANDA SEHARUSNYA BERHENTI DISINI....
HUBUNGI 013 3718268/017 3893809
STOKIS/KONSULTAN  ANDA...

Friday, February 11, 2011

INGIN JANA PENDAPATAN DENGAN LITCHIN DEBELLA .. JADILAH TRADER

SHAMZYE TEAM MASIH MENCARI MEREKA YANG BERMINAT UNTUK BERSAMA2 BERKONGSI KEHEBATAN PRODUK PELANGSINGAN  DAN MENGEMBANGKANNYA DI KAWASAN ANDA.. 


Bermula dengan pendapatan sebulan hanya RM77.60 (bonus syarikat), kini setelah 3 bulan bersama LITCHIN Debella pendapatan sebulan saya telah mencapai  RM 4k. (ini adalah bonus syarikat belum termasuk untung runcit). Hanya secara sambilan. Saya boleh lakukan kenapa tidak anda???

Inilah peluang yang hebat dengan kombinasi kekuatan Peneraju Syarikat + Produk Terlaris Di Pasaran + Pelan Pemasaran Yang Adil dan mudah diduplikasikan.... inilah yang dikatakan peluang yang dinanti-nantikan... 

Ayuh, Tuan-tuan dan puan-puan bersama saya dalam merealisasikan impian dan cita-cita kita bersama.
Rangkaian seluruh negara diperlukan.  hubungi saya 0133718268 /0162333241/ add saya di FB - Search - kak lang trg..

Keberanian  BZM mempertaruhkan AISHAH sebagai duta LITCHIN sudah membuktikan keyakinan syarikat dengan kehebatan produk keluarannya..lihatlah transformasi Aishah yang cukup membanggakan..



TANYALAH KAMI BAGAIMANA??

Saturday, February 5, 2011

TRANSFORMASI DUTA PRODUK DEBELLA

PUAN AISHAH DILANTIK SECARA RASMI SEBAGAI JURU CAKAP PRODUK (DUTA) BERTARIKH 27 NOVEMBER 2010. KEBERANIAN  PUAN PAUZIAH (PENGASAS DEBELLA) MELANTIK PUAN AISHAH SEBAGAI DUTA HANYALAH KERANA KEYAKINAN (DENGAN IZIN  ALLAH) KEBERKESANAN PRODUK LITCHIN DEBELLA.DAN ANDA LIHATLAH HASILNYA SETAKAT INI.. TERKINI BERAT PN AISHAH 77KG...



SEBENARNYA ADA CARA MUDAH UNTUK KURUS DAN MENAWAN...
BAGAIMANA???
TENTU2 DENGAN LITCHIN..
MAHAL??
MMMM... NAK MULA MEMANG RASA MAHAL.. BILA DAH CUBA...
MAHAL DAH TUKAR MURAH... MANA TIDAKNYA..
DULU TURUN 10KG 3 BULAN..
 +-X/.. NILAI SAMA JE DENGAN LITCHIN UNTUK SEBULAN TURUNPUN >10KG..
DULU TURUN 10 X SAMPAI SEBULAN BADAN DAH KEMBALI KE BERAT ASAL...
LITCHIN... DAH LEBIH 2 BLN STOP... MAINTAIN JER....
BAK KATA NABIL..  "LU PIKIR LA SENDIRI"


CALL STOKIS KL/GOMBAK - 0133718268 ZIE